• Napisano
  • Pročitano 5951 puta

KLIMA UV STOPSOL FOLIJE - leto/zima

Vrhunska termoizolacija stakla.
Zaštita od sunca, toplote i odsjaja

 
Zaštita prostorija od uticaja sunca i toplote sa stopsol UV folijom

 
Eliminacija sunčevog odsjaja uz moderan izgled stakla terasa, kancelarija i stanova.

 

stopsol1astopsol2astopsol3a

Stopsol-klima UV folija direktno snižava temperaturu u prostoriji bez klima uređaja. Primer montirane stopsol UV folije na krovnim prozorima stana na Novom Beogradu, pokazuje neverovatno pozitivno delovanje folije.

Rezultati:

BEZ UV FOLIJE - 40.7 C (staklo punjeno argonom)
SA UV FOLIJOM - 33.1 C (5-10 minuta nakon montirane folije)

IMG 3925

 

 

 

 

 

Pretvorite obična stakla u klima-termoizolaciona stakla ugradnjom klima UV folije

svetlost letotermoizolaciona folija zima
LETO                                                                                          ZIMA

UŠTEDA STRUJE I ZAŠTITA OD SUNCA:  Klima UV folije REDUKUJU upotrebu klima uređaja  i vrše svakodnevnu UŠTEDU EL.ENERGIJE uz niže troškove računa za struju. Štite od sunčeve toplote do 80% i UV zračenja 99%.
(Nakon montaže folija, u mnogim slučajevima,  klima uređaje je dovoljno držati u LOW modu, odnosnu najnižem stepenu rada, što omogućava nizu potrošnju struje zahvaljujući odličnom odbitku sunčeve toplote  od čak 80%.

 solarm1solarm15

 KLIMA UV FOLIJA = UŠTEDA NOVCA KROZ MANJE KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA

solarm3

MONTIRANA KLIMA FOLIJA ODMAH SMANJUJE TOPLOTU I ODSJAJ!
BORAVAK U SOBAMA SA KROVNIM PROZORIMA TOKOM LETA POSTAJU ZADOVOLJSTVO

- BEZBEDNOST: U slučaju pucanja stakla zadržavaju staklo u komadu i štite od potencijalnih povreda.

- PRIJATNOST:
Eliminišu i filtriraju iritativan sunčev odsjaj doprinoseći prijatnijem boravku u prostorijama.

- PRAKTIČNOST:
Doprinose osećanju povišenog komfora i znatno bolju vidljivost kompjuterskih/ TV ekrana. Štite privatnost prostorija (spoljni ogledalo efekat). Štite namestaj, parket, tkanine i umetnine od propadanja, žućenja i izbleđivanja.

solarm8solarm17

KLIMA UV FOLIJA SMANJUJE ODSJAJ = BOLJA VIDLJIVOST KOMPJUTERSKIH I TV MONITORA

magacin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZAŠTITA OSETLJIVE ROBE U MAGACINIMA! Mnoge poznate firme pametno postupaju kada se odlučuju za našu proverenu klima UV foliju
u cilju zaštite osetljive robe od delovanja sunčeve toplote i UV zračenja.

- DUGOVEČNOST: Jednom montirana folija može vršiti svoju funkciju bez gubitka osobina I preko 10 godina.

ONI ZNAJU ZAŠTO…

Vila Jelena

Vila Jelena, Dedinje – Poznata beogradska vila na kojoj je montirano preko 130 m2 klima UV folije

 

Kuca cveca Dedinje

Kuća cveća, Dedinje – Muzej Istorije Jugoslavije u čijem je sklopu Kuca cveća na Dedinju  je uspešno zaštitio mesto na kome počiva Josip Broz Tito. Ukupno oko 60 m2.

Etem Stara Pazova 

ETEM, Stara Pazova – Pojačanje funkcije postojećeg stopsol stakla!  Kompanija ETEM iy Stare Pazove već ima fabrička stopsol stakla, ali kako im to nije bilo dovoljno u smislu zaštite od sunčeve toplote i zagrevanja prostorija, odlučili su se za dodatnom zaštitom. Montirano je preko 80m2 UV folije preko postojećeg stopsol stakla. Tek montiranom folijom postignuti su zadovoljavajući rezultati zaštite kancelarija od sunčeve toplote.

 

Luka Novi Sad uprava

Luka Novi Sad, Upravna zgrada – zajedno sa upravnom zgradom i okolnim objektima montirano je preko 100 m2 klima UV folije u kancelarijama u kojima je gotovo bilo nemoguće boraviti usled delovanja sunca.

 

silbo

SILBO, Šimanovci - Višestruke beneficije klima UV folije je uspesno su potvrdjenene i od strane poznatog distributera prehrambrenih proizvoda kompanije Silbo, gde je montirano preko 100 m2 folije

 

yura

YURA CORPORATION, Srbija – Poznata južno korejska kompanija koja u Srbiji ima svoje dve fabrike za proizvodnju električnih instalacija za motorna vozila marke Kia i Huyndai, rešila je problem protiv sunca i zagrevanja prostorija. Za ovog klijenta uspešno smo montirali preko 120 m2 klima UV folije za stakla.


VENTING DOO, Zemun – Generalni uvoznik Mitsubishi klima uređaja opredelio se za montažu oko 50 m2 folije čime su kompletne kancelarije zaštićene od uticaja sunčeve toplote.

 

EPS

JP “Elektroprivreda Srbije”, Beograd - Na većini prozorskih stakala kancelarija montirano je preko 100 m2 folije.

 

SOMBOLED

“SOMBOLED”, Sombor - Jedan od vodećih proizvođača mlečnih proizvoda opredelio se za Klima UV foliju upravo zbog dokazanih kvaliteta prilikom odbitka toplote i uštede električne energije prilikom korišćenja klima-uređaja.

 

METROPOL

HOTEL “METROPOL”, Beograd - U cilju smanjenja toplote, zaštite od UV zračenja, povećanje komfora i znatno prijatnije atmosfere unutar hotela,  montirano je preko 60 m2 Klima UV folije.

 

postanska

POŠTANSKA ŠTEDIONICA AD, Beograd
Na objektu Poštanske štedionice je montažom klima folije pojačana funckija stop-sol stakla koje se tokom vremena troši. Zaštita i izolacija stakla tokom leta i zime je znatno bolja.

 

vip folija

VIP MOBILE – Novi Beograd
Austrijska kompanija VIP je zaštitila 65 m2 stakla sa klima UV folijom i direktno poboljšala komfor zaposlenih, naoročito tokom letnjih dana.

 

vero

POJAČANJE FUNKCIJE STOPSOL STAKLA: Super VERO na Novom Beogradu je pojačao efikasnost stopsol stakla ugradnjom 100 m2 klima folije sa niskim stepenom absorpcije toplote. Zaposleni unutar prostorija mogu smanjiti delovanje klima uredjaja.

 

grawe

GRAWE OSIGURANJE, Novi Beograd – Montirano oko 700 m2 reflektujuće klima folije. Rad klima uredjaja je značajno olakšan, a zaposleni mogu da predahnu jer sunce više neće moći da vrši zagrevanje prostorija u tolikoj meri kao ranije.

 

mercedes

MERCEDES BENZ, Novi Beograd - Standard zaštite koristeći UV klima foliju praktikuje i renomirana kompanija poput Mercedes-Benza. Klima UV folija će uspešno štititi zaposlene i posetioce od direktnog uticaja sunca, toplote i UV zračenja.

 

20160430 111037

HYUNDAI, Novi Beograd - Klima UV stopsol folija doprinosi efikasnošću rada klima uređaja i odličnim uniformisanim izgledom objekta.

 

20160510 134928

PEUGEOT, Beograd - Generalni uvoznik Peugeot vozila se takodje odlučio za klima UV stopsol foliju kao nepogrešivi izbor u borbi protiv sunčeve toplote i UV zračenja.

 

IMG 20160504 WA0001

Specijalistička bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Dedinje - Montirano 100 m2 klima UV folije je smanjilo toplotu u svim prostorijama.

 

20160523 113900

FARMINA PET FOODS, Indjija - Poznati distributer hrane za kućne ljubimce je takodje zaštitio svoje prostorije od sunčevih uticaja.

 

panasonic

PANASONIC predstavništvo, Svilajnac - Zgrada okrenuta ka južnoj i zapadnoj strani je pod uticajem sunčeve toplote tokom celog dana. Montažom klima UV folije značajno je redukovano delovanje sunčeve toplote, povećan je komfor unutar poslovnih prostorija i višestruko olakšana svakodnevnica, naročito tokom prolećnih i letnjih meseci.

 

darex

DAREX, Novi Beograd – Poznata kompanija je zaštitila kompletan zapadni deo izložbenog salona nameštaja i tako postigla multifunkcionalni cilj I to pre svega zaštitu nameštaja od UV zračenja i zaštita izložbenog prostora od sunčevog zagrevanja i toplote.

 

iveco

IVECO SRBIJA, General auto doo, Novi Sad – Velike staklene površine poslovnog prostora  zaštićene su klima UV folijom koja doprinosi ne samo odbijanju IC I UV zraka, vecć i smanjenu odsjaja na monitorima. Ogledalo efekat koji folija stvara tokom dana uspešno štiti privatnost  poslovnih prostorija tokom dnevnih aktivnosti.

 

findomestic

FINDOMESTIC BANKA je montirala Toniranu UV foliju na filijalama širom zemlje. Gotovo neprimetna i uz minimalno zatamnjenje, redukuje toplotu za oko 50 %, a UV zaštitu od čak 99 %.

 

jasmin2

JASMIN parfimerije su montirale Klima UV foliju na mnogim prodavnicama, sa željom da zaštite svoje proizvode i zaposlene od vrućine i direktnog sunčevog delovanja.

 

vlada

ZGRADA VLADE R.SRBIJE – Klima folija je aktivna tokom leta i zime.

 

b92 sliak

RTV B-92 na Novom Beogradu, obična stakla su pretvorena u klima-stakla sa montažom klima folije. Estetski izgled zgrade i ogledalo efekat koja su stakla dobila čine da zaposleni mogu raditi u prostorijama bez zavesa ili venecijanera.

 

osnovna skola borislav pekic novi beograd slika skole

OŠ BORISLAV PEKIĆ na Bežanijskoj kosi ( Novi Beograd) – zaštita dece I nastavnika sa moćnom reflektujućom klima folijom koja reukuje sunčevu toplotu za skoro 80 %. Tokom dana ova folija ima ogledalo efekat I nisu potrebne nikakve zavese – NJIH NIKO NE VIDI SPOLJA, A ONI SVE VIDE IZNUTRA.

 

chicago

O’HARE INTERNATIONAL AIRPORT – CHICAGO, USA ( fotografisao vlasnik SOLAR M-a).
Klima folija je odavno odomaćena u svetu, već preko 30 godina. Patentirana u Americi još davne 1966 godine. Klima folija je našla mesto i u zaštiti putnika ovog aerodroma u Čikagu, SAD, gde je montirano preko 1000 m2.

 

FSS

FSS (Fudbalski Savez Srbije), Stara Pazova – Prostorije gde borave i gostuju srpski i strani sportisti za pripreme takmi;enja kompletno su zaštiećne sa Klima UV folijom.

 

polimark

POLIMARK, Zemun – Montirana Klima folija na staklima sistema obezbeđenja koje ima zadatak da 24 sata nadgleda objekat, u tom slučaju Klima UV folija će doprineti ne samo nižoj temperaturi u prostorijama, već i da monitori za video nadzor budu zaštićeni od sunčevog odsjaja tj. bleska.

 

Eurobank EFG Filijama

Eurobank EFG - Kancelarije u filijali Eurobanke su zasticene sa klima stopsol folijom.

 

PAPIR PRINT

PAPIR PRINT, Gornji Milanovac: Poznata štamparija ambalaže poznatih srpskih brendova hrane je zaštitila prozorska stakla poslovnih prostorija i magacina ambalaže u svojim prostorija. Smanjena upotreba klima uređaja i potrošnja struje je smanjena. Uspešno je montirano preko 120 m2 UV Stopsol KLIMA folije.

 

Pharma NOVA

Pharma Nova, Šimanovci: Velika kompanija kojoj je specijalnost distribucija lekova i medicinskih sredstava je zaštitila magacin i poslovne kancelarije na vreme i time smanjila rizik da roba brže propada usled sunčeve toplote i zagrevanja .

 

Cofi Cab 1

CofiCab d.o.o - poznati proizvođač kablova u auto industriji iz Rumunije se odlučio da zaštiti magacine sa robom osetljivom na delovanje UV zračenja i sunčeve toplote.
Montirano preko 70m2  folije.

 

NOVOS

NOVOS, Zemun - distributer lekova i medicinske opreme iz Zemuna se takođe odlučio za klima UV stopsol foliju radi zaštite magacina sa osetljivom i skupom medicinskom robom.

 

 

Poslednji put izmenjeno sreda, 18 septembar 2019 15:27
(2 glasova)